Hiperhidroza

Fara transpiratie, corpul se va supraincalzi. Cu toate acestea, uneori organismul poate produce prea multa transpiratie - o stare cunoscuta sub numele de transpiratie excesiva sau hiperhidroza. Societatea Internationala de Hiperhidroza - din care DRYSOL este membru - estimeaza ca "pana la 500.000 de persoane sau 3% din populatia Romaniei", se lupta cu aceasta conditie. Din pacate, multi oameni sufera de hiperhidroza in izolare si tacere, deoarece ei nu stiu ca exista un tratament pentru aceasta afectiune, ca este o conditie ce poate fi diagnosticata si ca sunt printre milioanele de oameni care sufera de acelasi lucru.

Exista o varietate de solutii invazive si chirurgicale pentru hiperhidroza.

Botoxul poate fi injectat in piele pentru a reduce transpiratia excesiva. Procedura invaziva este, cu toate acestea, costisitoare, si trebuie repetata la fiecare 4-6 luni. In plus, pacientul se expune riscului unor reactii adverse care pot pune viata in pericol.

Terapia prin iontoforeza implica folosirea unui curent electric slab care stimuleaza mineralele purtatoare de ioni. In timp ce aceasta este o solutie relativ sigura si eficienta pentru transpiratia excesiva, ea functioneaza doar pe maini si picioare, de asemenea, tratamentul trebuie repetat periodic.

Simpatectomia toracica edoscopica (STE) este o operatie periculoasa, care implic dezactivarea nervilor responsabili de transpiratie in anumite parti ale corpului prin izolarea sau ruperea lor. Aceasta procedura este cea mai riscanta si cea mai scumpa dintre tratamente. STE ar trebui sa fie efectuata numai pentru cazurile cele mai extreme de hiperhidroza.

DRYSOL ofera o linie completa de produse antiperspirante eficiente, neinvazive si nechirurgicale pentru a face fata problemei de transpiratie, in conditii de siguranta si cu costuri reduse. Pentru transpiratia excesiva sau hiperhidroza, DRYSOL Extra Strong Roll-On este o solutie ideala pentru zona axilei, sau DRYSOL Extra Strong Lichid care este foarte usor de aplicat pe restul zonelor. Pentru transpiratie usoara sau moderata va putem recomanda DRYSOL Mild sau Certain Dri, special concepute pentru zonele mai sensibile sau cu o productie mai slaba de transpiratie.

Parteneri

Tratament Albirea Dintilor
Cresterea Parului
Cresterea Genelor
Tratament Onicomicoza
Ser Anticearcane
Tratament Vergeturi
Tratament Tinitus
Haine Online Dama
Tratament Insomnie
Close