DRYSOL Lichid
DRYSOL Lichid

DRYSOL Extra Strong Lichid

Drysol Extra Strong Lichid este solutia ideala pentru transpiratia pe piept, axile, fese, maini, picioare, spate si mai mult. Formula lichida foarte puternica va tine transpiratia la distanta pana la 5 zile. Transpiratia excesiva, atunci cand este lasata netratata, poate duce la mirosul neplacut al corpului, eruptii cutanate, vezicule, zeflemea, "piciorul sportivului", precum si multe alte consecinte. Cu toate acestea, tipuri de leziuni si conditii pot fi evitate cu folosirea solutie Drysol.

De ce sa lasati transpiratia excesiva si consecintele sale: miros corporal, eruptii cutanate, veziule, "piciorul sportivului" sa va distruga viata? Pur si simplu folosiit Drysol si ia inapoi controlul asupra vietii tale.

Drysol Extra Strong Lichid este un tratament sigur si eficient, dovedit ca poate oferi protectie completa impotriva transpiratiei excesive, si toate complicatiile asociate ei. Pur si simplu aplicati pe o bucata de tifon, discheta demachianta sau material textil si tamponati zona cu probleme, indiferent daca sunt axila, palmele, talpile, spatele etc. si veti experimenta pana la 5 zile lipsite de transpiratie si miros. Dupa aplicarea corecta, spalarea normala nu va reduce eficacitatea solutiei Drysol. Aplica Drysol Extra Strong Lichid de 2-3 ori pe saptamana si veti avea o protectie completa impotriva transpiratiei excesiva si mirosului urat de pana la 5 zile.

Ingredient activ: clorura de aluminiu 20%

Nu necesita prescriptie medicala!

Parteneri

Tratament Albirea Dintilor
Cresterea Parului
Cresterea Genelor
Tratament Onicomicoza
Ser Anticearcane
Tratament Vergeturi
Tratament Tinitus
Haine Online Dama
Tratament Insomnie
Close