De ce transpiram

Toata lumea transpira. Cu totii am simtit asta, acele situatii de frica sau de emotie, cand bataile inimii accelereaza, tensiunea arteriala creste, si acea prima picatura de sudoare aluneca pe corpul tau. Dar este bine sa transpiri? Contrar normelor social acceptate, transpiratie este, de fapt, un lucru bun - chiar necesar.

Perspiratia, mai frecvent cunoscuta sub numele de transpiratie, este o functie naturala si vitala a corpului uman. Scopul transpiratiei este de a regla temperatura de baza a corpului. In timpul efortului fizic, situatilor stresante din punct de vedere psihic sau miscarii de-a lungul unei zile fierbinti, sudoarea/transpiratia este produsa pentru a mentine corpul rece si stabil. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa nu se opreasca functia intreaga de transpiratie, ci mai degraba, este mai bine sa o controlati in locul unde transpirati foarte mult. Sunteti in siguranta daca veti controla transpiratia doar in aceste locuri, deoarece organismul va redistribui in mod natural transpiratia peste o regiune larga a corpului, reducand astfel in conditii de siguranta transpiratia problematica.

DRYSOL ofera o linie completa de produse care lupta impotriva transpiratiei direct in zona afectata - zona axilei, palme, fata, picioare sau spate - dar fara a opri intregul mecanism de transpiratie in sine. Incercati DRYSOL si simtiti diferenta!

Parteneri

Tratament Albirea Dintilor
Cresterea Parului
Cresterea Genelor
Tratament Onicomicoza
Ser Anticearcane
Tratament Vergeturi
Tratament Tinitus
Haine Online Dama
Tratament Insomnie
Close