Ce este transpiratia

Pentru multi, transpiratia este o sursa de anxietate, jena si chiar depresie. Sudoarea, la urma urmei, este perceputa de societate ca fiind un semn de igiena precara sau ca o lipsa a conditiei fizice. Se crede ca transpiratia ar trebui sa fie tolerata doar in sala de sport. Cu toate acestea, pentru asociatii atat de negative, transpiratia este o substanta destul de simpla si benigna.

Transpiratia este un lichid care contine aproape in intregime apa, impreuna cu alti compusi ai corpului, cum ar fi grasimi, acizi, saruri si zaharuri. Transpiratia este eliminata prin pori pe suprafata pielii si se evapora, prin urmare, corpul se raceste. Desi transpiratia in sine este un produs natural al corpului, exista consecinte negative care includ dar nu sunt limitate la: haine patate, eruptii cutanate, aparitia de vezicule, dezvoltare bacteriana si miros urat. Si astfel, majoritatea oamenilor isi ocupa timpul si banii in cautarea de raspunsuri, dar si mai important, solutii pentru transpiratia excesiva, sau hiperhidroza.

DRYSOL se mandreste cu a sti ce este transpiratia, de ce transpiram si cum putem opri in conditii de siguranta transpiratia, impreuna cu problemele asociate. Cand vine vorba de transpiratie, puteti avea incredere ca stim ceea ce facem.

Parteneri

Tratament Albirea Dintilor
Cresterea Parului
Cresterea Genelor
Tratament Onicomicoza
Ser Anticearcane
Tratament Vergeturi
Tratament Tinitus
Haine Online Dama
Tratament Insomnie
Close